Pages

Leveret af Blogger.

Stor 2015 konkurrence - Vind en rejse til Thailand

onsdag den 8. april 2015

Trænger du til at komme væk fra hverdagen og det til tider triste vejr i Danmark har du her mulighed for at vinde en rejse til Thailand til en samlet værdi af 50.000 kr, deltag nu og kryds fingre for du bliver den heldige vinder.

Vind en Carbon racercykel - værdi 50.000 kr

Findes der noget bedre end at sætte sig på en lækker racercykel når vejret tillader det? - er du enig men har du ikke pengene til drømmecyklen så har du her mulighed for at vinde en spritny carbon racercykel til en værdi af 50.000 kr, klik herunder for at læse mere og deltage.

 

Om denne side

Her finder du et stort udvalg af de gratis konkurrencer som findes på nettet. Præmierne varierer mellem alt fra gratis fødevarer til flyrejser og kontanter.

Hvordan deltager man?

For at deltage i konkurrencerne skal man typisk besvare et eller flere spørgsmål, tilmelde sig et nyhedsbrev, "synes godt om" en side på facebook eller lign. Herudover vil man i nogle tilfælde også skulle acceptere at arrangøren må kontakte dig kontakte dig med tilbud. Du kan altid se hvad du giver accept til ved at læse konkurrencebetingelserne for den enkelte konkurrence.

Hvor er vinderne?

Flere har spurgt til om der vinder konkurrencerne. Er du interesseret i at se nogle af vinderne af de afsluttede konkurrencer kan du klikke her: Vindere af tidligere konkurrencer

God fornøjelse med konkurrencerne, og husk jo flere konkurrencer du deltager i jo højere er sansynligheden for at det bliver netop dig der vinder en af præmierne :-)

Blogroll