Pages

Leveret af Blogger.

TDC konkurrence - Vind en Iphone 6 eller en Samsung Galaxy Alpha

fredag den 29. maj 2015

Står du og mangler en ny telefon? - Her kan du svare på 3 hurtige spørgsmål omkring dit teleforbrug og måske blive den heldige vinder at en sprit ny Iphone 6 eller Samsung Galaxy Alpha.

 

Om denne side

Her finder du et stort udvalg af de gratis konkurrencer som findes på nettet. Præmierne varierer mellem alt fra gratis fødevarer til flyrejser og kontanter.

Hvordan deltager man?

For at deltage i konkurrencerne skal man typisk besvare et eller flere spørgsmål, tilmelde sig et nyhedsbrev, "synes godt om" en side på facebook eller lign. Herudover vil man i nogle tilfælde også skulle acceptere at arrangøren må kontakte dig kontakte dig med tilbud. Du kan altid se hvad du giver accept til ved at læse konkurrencebetingelserne for den enkelte konkurrence.

Hvor er vinderne?

Flere har spurgt til om der vinder konkurrencerne. Er du interesseret i at se nogle af vinderne af de afsluttede konkurrencer kan du klikke her: Vindere af tidligere konkurrencer

God fornøjelse med konkurrencerne, og husk jo flere konkurrencer du deltager i jo højere er sansynligheden for at det bliver netop dig der vinder en af præmierne :-)

Blogroll