Pages

Leveret af Blogger.

Test hvilken rejsetype du er - Vind en Iphone 6

fredag den 17. juli 2015

Ny spændende kampagne fra Aller hvor du kan teste hvilken rejsetype du er og samtidig være med i konkurrencen om masser af lækre præmier, blandt andet den nye Iphone 6. Tag testen ved at klikke på billedet herunder:

 

Om denne side

Her finder du et stort udvalg af de gratis konkurrencer som findes på nettet. Præmierne varierer mellem alt fra gratis fødevarer til flyrejser og kontanter.

Hvordan deltager man?

For at deltage i konkurrencerne skal man typisk besvare et eller flere spørgsmål, tilmelde sig et nyhedsbrev, "synes godt om" en side på facebook eller lign. Herudover vil man i nogle tilfælde også skulle acceptere at arrangøren må kontakte dig kontakte dig med tilbud. Du kan altid se hvad du giver accept til ved at læse konkurrencebetingelserne for den enkelte konkurrence.

Hvor er vinderne?

Flere har spurgt til om der vinder konkurrencerne. Er du interesseret i at se nogle af vinderne af de afsluttede konkurrencer kan du klikke her: Vindere af tidligere konkurrencer

God fornøjelse med konkurrencerne, og husk jo flere konkurrencer du deltager i jo højere er sansynligheden for at det bliver netop dig der vinder en af præmierne :-)

Blogroll